14 July 2011

Jom Terjah Blog Newbie

Jom Join segmen ni kat belog imbobo 
tertarik nak join sebab comel ooo banner ni..:)



Ini segmen terjah blog bukan segmen terjah kat rancangan melodi tau..:)

jadi jom sama2 terjah menerjah ya 

apa entry yg terbaik ya, yg ni la sebab dapat berkongsi info disini ya :)

:) --> senyum paling manis tuk semua

26 comments:

  1. thanks iyan sbb join! eh,tak letak entry terbaik skali ke?wajib letak tau! hehe utk diterjah 2x :)

    ReplyDelete
  2. terjah blOg nie..

    salam perkenalan n follow sekali ^_^

    ReplyDelete
  3. terjah dulu sebelum list kuar..huhu

    ReplyDelete
  4. ,selamat pagi...=D

    salam perkenalan..
    ,jom terjah dari blog ke blog...heee~

    ReplyDelete
  5. cik bell,
    terima kasih sudi jadi geng hijau ya :)

    ReplyDelete
  6. kinder buana,
    TQ sudi singgah & mendaftar sebagai ahli geng hijau..:)

    ReplyDelete
  7. sue perbs,

    thanks sudi melawat :)

    ReplyDelete
  8. ezad skytech,

    jom2..lawat melawati kan amalan mulia :)

    ReplyDelete
  9. alyana shafinas,
    thanks sebab singgah sini dan menjadi geng hijau :)

    ReplyDelete
  10. dtg sini mlawat tuan belog..
    dri segmnt IMBObo...:)
    slmat bknalan ....

    ReplyDelete
  11. Datang terjah dari segmen iMBobo.. Slamat berkenalan.. =)

    ReplyDelete
  12. dtg terjah dari segmen nie jugak :)

    ReplyDelete
  13. salam...folow dan terjah dari segmen imbobo.....untuk mengeratkan persahabatan...

    Kasih Makna Diri

    ReplyDelete
  14. salam ziarah...dtg dri segmen iMBobo..slmt bkenaln n happy berblogging..

    http://umikasum.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  15. hi fdzlina,
    terima kasih sudi jadi geng hijau :)

    ReplyDelete
  16. snggah dr segmen imbobo..
    salam perkenalan
    jom snggah blog sy :)

    ReplyDelete
  17. sobri,
    salam perkenalan...terima kasih sudi singgah ya

    Nurhasliza,
    selamat berkenalan..tq :)

    myhatiku,
    jemput dtg terjah selalu ya :)

    ReplyDelete
  18. han,
    salam ziarah...tq singgah sini :)

    syaf,
    selamat berkenalan, jemput singgah sini selalu ya :)

    Yumida,
    tq singgah sini, salam perkenalan...:)

    Luqeem,
    selamat berkenalan..nanti sy kesana plak :)

    ReplyDelete
  19. hi cik saffa,

    terima kasih jenguk sini..selamat berkenalan :)

    ReplyDelete

6 orang doakan iyan shazlind jadi slim dan sehat :) terima kasih ya semua...:)