21 July 2011

Geng Hijau ke 100

Alhamdulillah setelah blog ni dibuka dipertengahan bulan april harini Geng Hijau dah mencecah 100 orang. Walaupun pertambahan Geng Hijau agak slow progressnya

tapi takpe, apa yang penting? yang penting 1 kali jadi geng, kita adalah geng untuk selamanya :) 

Best tau bila Geng Hijau ni bertambah, banyak dapat kawan, dapat share dan bertukar2 pendapat. Paling best dapat menceriakan hidup tau...dapat selalu tersenyum...haaa sebut pasal senyum Geng Hijau bertuah yang memegang angka giliran 100 ialah http://cahayasenyuman.blogspot.com/
nampak tak, tuan punya blog ni pun mesti suka senyum cam saya kan...kan..kan..:)

ni khas untuk pemilik blog liku-liku kehidupan :)

jom sama gi singgah blog ni , pasti anda jua tersenyum :)

8 comments:

  1. semoga follower lind semakin meningkat yer....:)

    ReplyDelete
  2. wah3!! tahniah3!!! XD... memula 100... lama2 100k.. hehe.. keep it up!!

    ReplyDelete
  3. wahhh...tahniah3 ye tuan belog...=D

    ReplyDelete
  4. semoga sukses buat blogger liku2 kehidupan

    ReplyDelete
  5. maszull,
    tq tq sis :)

    noyu n wafie,
    welcome dear =)

    Gary,
    welcome, tp 100k? wah sgt lama lagi tu...hehehe

    ReplyDelete
  6. Ezad,
    tq ezad :)

    Cintazulaikha,
    yup, berharap benda yg sama :)

    ReplyDelete
  7. Ezad,
    tq ezad :)

    Cintazulaikha,
    yup, berharap benda yg sama :)

    ReplyDelete

6 orang doakan iyan shazlind jadi slim dan sehat :) terima kasih ya semua...:)