02 July 2011

SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN

Checklist syarat2 segmen di blog ini kisah tia :)


Join segmen kat  blog ni

1) Buat entri bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN". Letakkan banner di atas dalam entri tu  dan linkkan ke sini.
   Done

Geng-geng hijau di sini hanya lah 26 sahaja..sangat ciput amountnya :)

2) Nyatakan berapa follower setakat tu (waktu join segmen ni)

  Done




3) FOLLOW blog ini
  Done
ok tu je...diharapkan aku telah memenuhi semua syarat2... senyum sekali :) yeah!!!  


13 comments:

  1. keen pon join segmen ni tau iyan.. keen dh follow iyan.. slmt berkenalan ye~ hopefully pasni kita makin rapat.. ^_^

    ReplyDelete
  2. geng hijau ke 29..=)
    folo dari segmen tia

    ReplyDelete
  3. nusana,
    salam ukhwah...TQ sudi jd geng hijau..nanti sy melawat sana :)

    mrs redzuan,
    TQ sudi jadi geng hijau sy..salam perkenalan..tunggu jap sy g melawat plak :)

    ReplyDelete
  4. hi, eyfa datang singgah sini. happy blogging and nice blog :)

    ReplyDelete
  5. Ticer peminat hijau jugak.. follow kamu ye :)

    ReplyDelete
  6. hi eyfa,
    Tq sudi singgah :)

    ticer wan,
    wah kita sama2 geng hijau la ni ye :)

    ReplyDelete
  7. imbobo is here! :) enjoy blogging!

    ReplyDelete
  8. hi imbobo..tq sudi berkunjung..salam ukhwah :)

    ReplyDelete
  9. follow sni..

    =D

    thnx follow..

    ReplyDelete
  10. Tq sergeant sudi terjah sini, tabik spring utk sergeant :)

    ReplyDelete

6 orang doakan iyan shazlind jadi slim dan sehat :) terima kasih ya semua...:)