25 August 2011

Terjumpa kenangan gedik la

Ni hasil dari menggodek3 kodek-kodek hp aku semalam...terjumpa video ni...serius aku tergelak sorang2 tengok ni. Serius tak ingat ada video ni kat hp aku...rasanya haritu dah delete...rupanya still ada lagi.

So adindaku fauziana yaacob... Ni la entry khas yang saya cakap kat kamu semalam. So sila tonton kan menang ya. hahaha Ni kenangan time kita holiday kat Port Dickson ramai2 sempena birthday my lil bro kan...time tu cam sedih je memulanya sebab Encik Cinta & Encik Ikan Todak awak kena duty then takleh ikut kita kan. Tapi bila dah sampai sana, hilang sket sedihnya sebab asyik dok bergelak je kan...:p

video
Owh tembamnya muka aku time ni, nyaris2 tak muat focus lens camera hp tu tau...
poji, sorry ya terkata u gedik..hahahah

***sms ON VIDEO GEDIK ke 66666 untuk mendapatkan video ini. 
(RM6 satu sms dan pastinya mempunyai charge2 yang terselindung ya )

:)

6 comments:

  1. awat muka cheq, buruk sgt sis...?
    hahahha..yelah...thanks coz buat entry khas tuk i. Soryla yer..i tak reti gune hpon canggih.Heheheh

    ReplyDelete
  2. mana ada buruk sis..comel la tu...muka i je time tu tembam tahap belon udara dah tu....hahah lawak la kita time tu..:)

    ReplyDelete
  3. salam lind...comei nyer die...:)

    ReplyDelete
  4. asniza:
    hahaha kitaorg mmg camni kalau jumpa sekali sekala

    maszull:
    salam mama...a'a mama time ni comei sampai tahap kurang muat camera..heheh

    cintazulaikha:
    lawak time petang2 ni sis...:)

    ReplyDelete

6 orang doakan iyan shazlind jadi slim dan sehat :) terima kasih ya semua...:)