14 September 2011

Siap jugak

Projek tu dah bape lama dah tertangguh...takde idea punya pasal...jadinya asyik tertangguh je...otak takleh pikir betul2 apa nak ditulis...so terbengkalai la projek tu selama dekat 2 minggu, setiap hari tengok je..sebab takde idea nak buat...

Then tadi tetiba time dah kul 3 lebih, idea mencurah2....Alhamdulillah projek terbengkalai tu aku dpt siapkan dalam masa 2 1/2 jam je...Syukur kepada ALLAH akhirnya dapat gak siapkan tu....Ni mesti kesan or hasil setiap hari dekat 1/2 jam buka je projek tu...then tenung je screen sampai cam nak tembus screen pc tu...hahahaha

So pasni boleh buat lagi la...kalau takde idea tenung je projek tu kat screen setiap hari...korang pun boleh apply ya kalau nak try, kalau ada masalah cam aku tu...mana tau berkesan jugak kat korang nanti..hihihi

Selamat mencuba ya...lalalala:)

Lepas siap tadi..serius aku rasa nak buat camni...hahaha
gambar google

4 comments:

  1. salam lind...selesai semuanya yer....mengeliat juga yg sedapkn...mcm dlm gambar tu...hehehhe:)

    ReplyDelete
  2. salam mama,
    yer siap juga projek yg tertangguh tu mama..yeay2 :)

    p/s: sedap woo kalau dpt mengeliat camtu..hehehe

    ReplyDelete
  3. selamat menyiapkan projek tu :)

    ReplyDelete

6 orang doakan iyan shazlind jadi slim dan sehat :) terima kasih ya semua...:)