09 March 2012

Duhai OtakKU

Aduh! semenjak dua menjak ni aku berfikir lebih dari biasa...extra tahap melampau2...sampaikan time aku tido pun aku boleh mimpikan apa yg aku dok pikir2....aku bukan pikir pasal satu perkara je, tapi variety sangat2...sian otak aku,



Duhai Otak Lin,

Mintak maaf sebab buat otak kerja keras, please jangan jammed ya...lama lagi saya nak guna awak...Caiyuk2..

Yang sebenar benarnya,
LIN



Setelah merantau google google sana sini terjumpa la "7 Lovely Logics" ni....memang semua logics apa yg dikata disini, so harap ni dapat la mengurangkan kapasiti pekerjaan pemprosesan fikiran di Otak Lin ni...Hope so...waaaa



4 comments:

  1. Nicelah tu.. suka gila bce yg 7 lovely logic..

    ReplyDelete
  2. clara,
    kan?...betul sgt apa yg tertulis tu :)

    ReplyDelete

6 orang doakan iyan shazlind jadi slim dan sehat :) terima kasih ya semua...:)