08 March 2012

Apa Yang FREE kat Dunia ni

Kawan-kawan gambar berikut menerangkan apa yg kita dapat FREE didunia ni...Walaupun orang ada cakap mana ada yang FREE didunia ni

 "masuk toilet pun kena bayar tau"

Memang la kena bayar kalau masuk toilet , dah nama pun toilet tu bukan bapak kita yg punyakan...hehehe Okla apa2 pun sila tgk gambar yg kat bawah ni ya..

 So sapa yg kata takdak benda2 yg FREE didunia ni??? sapa?? sapa?? Aku ada, benda best laie tuh...ko ada? :P...So kawan2 sila nikmati perkara2 yang best ni selagi berpeluang ya...AYUH SAMA2 :)

3 comments:

  1. assalamualaikum lind....jom kita sesama nikmatinya...:)

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam mama,

    yup jom sesama kita..hehe

    ReplyDelete

6 orang doakan iyan shazlind jadi slim dan sehat :) terima kasih ya semua...:)